Vedbæks 2. divisions fodboldhold ligger på nedrykningspladserne efter weekendens hjemmekamp

Trods en god start for Boldklubben Søllerød Vedbæks første hold, der spiller i 2. division Øst, så var det ikke nok til at tage resten af lørdagens hjemmekamp mod Elite 3000 fra Helsingør kampen i besiddelse. BSV’s eneste mål faldt efter 7 minutter, hvor André Riel scorede et flot mål.

Kampen på Rundforbi Stadion blev spillet i et højt tempo, men helt klart med Elite 3000 i front og det førte til en udligning i kampens 25. minut, hvor Danny Andersen udligende til 1-1, hvilket også var resultatet efter 1. halvleg.

2. halvleg bød på chancer til begge hold, men det var Elite 3000 der for alvor lagde for land, da Danny Andersen igen scorede for Elite 3000 10 minutter inde i 2. halvleg. Og så gik det stærkt. Elite 3000 scorede hurtigt to mål og dermed var kampen tabt for BSV. Kampen endte 1-4 til Elite 3000.

BSV er nu at finde blandt nedrykningspladserne som nummer 14 i 2. division Øst med blot 3 point efter 4 spillede kampe, hvor en kamp er vundet og tre er tabt.

BSV spiller næste kamp på udebane mod SC Egedal på Ølstykke Stadion. Kampen spilles lørdag den 10. september klokken 15:00.

Boldklubben Søllerød Vedbæk tabte 1-4 til Elite 3000 på hjemmebane (c) Vedbæk.NET

Boldklubben Søllerød Vedbæk tabte 1-4 til Elite 3000 på hjemmebane (c) Vedbæk.NET

KILDE: Kampstatistik, Bold.dk

Interessant historie for dig? Måske også for andre. Del artiklen med dine venner

One Response to Vedbæks 2. divisions fodboldhold ligger på nedrykningspladserne efter weekendens hjemmekamp

  1. Pingback: Boldklubben Søllerød Vedbæk (BSV) skal vinde weekendens kamp for at komme væk fra nedrykningspladserne | Vedbæk – Vedbæk.NET