Linkbuilding Kursus 1 til 1 - Du behøver ikke vide noget inden du starter.

Online netværk der virker.

Savner du et online netværk der virker og giver dig mere værdi end det tager energi så læs mere.

Niipit har skabt et online netværk der giver mere end det tager. Det første du får når du er en del af netværket er et online visitkort der faktisk kan blive fundet på Google. Du får link til din hjemmeside med god link værdi, både hvad angår Domæn Ranking og hvad angår trafik. Du får mulighed for at vide biller og linke retur fra billederne til varer eller artikler.

Du får også mulighed for at vise dine Youtube videoer så de kan blive set af flere mennesker. Så får du en blog hvor du kan skrive artikler med video og billeder samt link retur til din egen hjemmeside. Og så linker vi gerne ud til alle dine sociale sider.

Mere end det andre steder tilbyder dig

Men du får meget mere end det… for vi kender alle sammen det at vi har et tilbud som vi gerne vil vise til hele verden i en fart. Men når vi ligger det online på vores egen hjemmeside så er det ikke altid at folk ser dit tilbud. Derfor har Niipit lavet et helt område der kun indeholder Tilbud fra virksomheder. Et område som Google allerede har fundet og gerne viser frem når folk søger efter Niipit tilbud.

Hvordan sikre du dig at blive set online?

Du kan faktisk gøre nogle få ting selv for at sikre dig at du bliver set online. Ud over en hjemmeside, de sociale medier så er der SEO optimering men da det er så bredt et område så er der mange der løber skrigende bort. Men hvad nu hvis du vidste at 1 times arbejde 5 dage om ugen i 3 til 6 måneder ville kunne hæve din placering på Google, ville det så ikke være værd at se på?

Sociale medier

Hvor tit bruger du 1 time om dagen på de sociale medier for at blive set. Et arbejde der kræver tid og værdien af det forsvinder næsten lige så hurtigt igen som du fik det online. Jeg høre om mange mennesker der ikke kan se sig ud af markedsføringen uden at betale for det. Men hvad nu hvis du kunne lære hvordan du kunne bruge 1 time om dagen eller 5 timer om ugen så du sikre dig at du bliver set online længe efter dit arbejde er lagt online.

Linkbuilding Kursus 1 til 1 - Du behøver ikke vide noget inden du starter. Online netværk der virker
Linkbuilding Kursus 1 til 1 – Du behøver ikke vide noget inden du starter.

1 til 1 kurset der kan løfte din hjemmeside op på Google.

Lad Niipit lære dig hvordan du kan løfte din hjemmeside op på Google så du kan få bedre placeringer. Hvad ville det betyde for din virksomhed hvis du kunne få 100, 1000 eller flere besøgende fra Google hver måned. Jo tak du kan sagtens købe Google Ads og få besøgende ud af det men hvorfor ikke få besøgende uden at betale Google for det.

Niipit har sammensat et kursus for dig der vil løfte din hjemmeside op på Google. Kurset finder du lige her til en pris alle kan være med på.
Du skal afsætte 2 timer til kurset og vi skal kunne mødes på skype så vi kan dele skærmen med dig så du kan se med når vi forklarer.

Når kurset er slut så stopper det ikke der. For hvem kan huske alt det de lære på så kort tid, INGEN. Derfor får du efterfølgende adgang til video materiale og forklaringer som du kan søge tilbage til bag efter. OG ikke nok med det så får du også en ekstra bonus med der har en værdi af 3000 kr. 

Se kurset her og hvis du bestiller og bruger kurset inden 1 August 2020 kan du spare over 2000 kr + moms.

Lær ar buge online netværk der virker og spar tiden på det der ikke virker.