Quinoa

Vil du sænke dit kolesterol

Vil du sænke dit kolesterol så læs hvordan.

Har du fået konstateret for højt kolesterol og vil du sænke dit kolesterol tal så læs her og se hvordan jeg gjorde det.

Efter et besøg hos lægen fik jeg at vide at mine chancer for at få en blodprop var øget med 25% og med de 25 % chance jeg allerede havde pga hjerte sygdom ja så var det ikke en fed besked at få.

Corona bragede der ud af og jeg skulle have styr på fedtet i mit blod.

Ja kolesterol er faktisk fedt der fiser rundt inde i dine blodårer og hvis de klumper sammen ja så er helvede løs. Min mor havde allerede haft 4 blodpropper i hjernen og hendes demens susede ned af bakke i en hastig hed jeg ikke havde lyst til at forholde mig til.

Grundet corona så var det ikke muligt at gå i fitness center og træne på en ro maskine. Lagerene med ro maskiner var støvsuget så det var ikke muligt at købe en maskine i en ordentlig kvalitet. mine fødder og ryg var mega plaget af en Discosprolaps så alt i alt så det ikke godt ud.

Jeg ville ikke ende som en grøntsag

Tanken om at sende som min mor med demens eller tanken om at min datter skulle ende uden forældre fik mig til at klemme en vis legems del sammen og knokle der ud af med det eneste jeg kunne…. KOSTEN

Hvis jeg skulle gøre noget som bare kunne hjælpe mig lidt så ville det være kosten jeg skulle vende på hoved. Så jeg gik i gang med at undersøge hvad jeg selv kunne gøre for ikke at ende som en udtjent grøntsag.

Jeg læste alt hvad der var på nettet og jeg lavede lister så jeg kunne se hvad jeg måtte spise og hvad jeg ikke måtte spise.

Listen blev meget grundig og jeg satte mig for at spise løs af alt det gode og holde mig helt væk fra det dårlige.

Hvad var udsigterne

Faktisk så sagde alle udsigter at jeg ikke kunne sænke mit kolesterol kun ved kost omlægning. Men jeg havde ikke andre muligheder så jeg lod mig ikke slå ud.

Jeg gik i gang samme dag og jeg indførte en liste af mad som jeg skulle spise hver dag. Efter hånden blev listen rettet til og jeg fik den trimmet så jeg ikke fik for meget at spise og ikke fik for lidt. Men sikke et studie.

Hvis du vil se hvordan jeg sænkede mit kolesterol fra 6,1 til 4,6 på 3 måneder så kig her. Der er hele listen og det koster ikke noget at kigge. Hvis du vil have hele kostplanen og nogle opskrifter så kan du finde dem her også.

Kolesterol tal