Fritidstilbud Skatepark-Gertrud-Vedbæk

Fritidstilbud

I Rudersdalkommune findes der et hav af fritidstilbud

Aktiviteter og fritidstilbud til børn og unge i ruderdalskommune er mange. Når du gerne vil have et overblik over de forskellige tilbud så finder du det her. Alle aktivitererne er samlet 1 sted.

Svømmehallen.

Der findes 2 svømmehaller i Rudersdal kommune
Den ene er Birkerød Svømmehal, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød
og den anden er Rundforbi Svømmehal, Egebækvej 118-120, 2850 Nærum

Bemærk at begge svømmehaller har særlige åbningstider i helligdagene.
Vi anbefaler dig altid at tjekke på deres hjemmeside inden du tager hjemmefra.

I svømmehallen kan du afholde børnefødselsdag, du kan gå til babysvømning, og i Birkerød kan du komme i 32 til 34 grader varmvandsbassing, eller du kan spille beachvolly i det udendørs bassin der også er i Birkerød, borgere med handikap har gode adgangs forhold i Birkerød og i Rundforbi svømmehal.


Griseløbet / Den Grønne Halvmaraton

I mere end 10 år har Griseløbet været en tradition i Vedbæk. Den grønne halvmaraton bringer løberne, ud på en dejlig tur gennem de smukke områder i Nærum, Vedbæk og Trørød. Løberne kan frit vælge En grøn 5 km, eller den lange traditionsrige 10 km rute. Husk at tilmelde dig forårets hyggeligste løb for hele familien, det traditionsrige løb for motion og elite, børn og voksne. Sammen har vi det sjovere

SNIKs Griseløbe præger altid bybilledet i Vedbæk, Nærum og Trørød.


Vedbæk Sejlklub

En tur på Sundet, i kano, kajak, sejl eller motorbåd er altid en vidunderlig oplevelse. Du kan også tage på weekendtur til Hven, og få en snak med Thybo Brahe, på museet. Medlemmer af Vedbæk Sejlklub keder sig aldrig. Der er altid liv i havnen og i klubben og alle er velkommen store som små. På klubbens Facebook side kan du se aktiviteter og arrangementer. Vedbæk havn sørger for optagning og isætning af din båd både forår og efterår.


Skatepark Gertrud

Alle sejl blev sat til en festlig indvielse af Vedbæks skatepark den 26 august 2011. Op til indvielse af Vedbæks Skatepark Gertrud var der masser af aktivitet, både blandt skatere der var i fuld gang med at teste Skateparken Gertrud, men også teamet bag tilblivelsen af Skateparken, har haft utrolig travlt. Nu er det næsten 10 år siden at Skaterpark Gertrud blev indviet og vi må konstaterer at det har været en succes for de unge. De elsker at bruge Gertrud og “Hænge ud”.

Skater parken er helt sikkert med til at de unge får rørt sig og finder nye venskaber. I alle de år parken har ligget der har jeg nydt at gå forbi og se alt den aktiviteter der er hos Gertrud.


Skatepark Gertrud